Roccat julkaisi Kova AIMO -pelihiiren

Kova AIMO -pelihiiri on valaistuspäivityksen saanut versio Kova-pelihiirestä. Konepellin alta löytyvä rauta on muutoin identtinen edeltäjän kanssa.

Taannoinen yrityskauppa ei pysäyttänyt Roccatin omia tuotejulkaisuja. Uusin täydennys Roccatin hiirimallistoon on Kova AIMO -pelihiiri. Mitään mullistavaa hiiri ei tarjoa, sillä se on muotoilultaan ja tekniikaltaan identtinen aiemman Kova-pelihiiren kanssa. Ainoa päivitys on AIMO-valaistus, jonka pystyy synkronoimaan ohjelmallisesti muiden AIMO-yhteensopivien oheislaitteiden kanssa.

Symmetrisesti muotoilusta hiirestä löytyy yhteensä kymmenen näppäintä, kun rulla lasketaan mukaan. Kaikkien näppäinten toiminnot ovat muokattavissa Roccat Swarm -ohjelman kautta. Konepellin alta löytyy optinen Pro-Optic Sensor R6 -anturi, joka kykenee korkeimmillaan 7000 DPI:n tarkkuuteen. Päivitysnopeus on tuhat hertsiä. Vasteajan luvataan pysyvän yhdessä millisekunnissa. Hiiri on varustettu ARM:n 32-bittisellä prosessorilla. Makrojen ja asetusten tallennusta varten hiirestä löytyy 512 kilotavun sisäinen muisti.

Kova AIMO -pelihiirten toimitukset ovat alkaneet. Sisarmallinsa tapaan saataville tulee musta ja valkoinen värivaihtoehto. Hiiren hinnaksi on asetettu 59,99 euroa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/roccat-julkaisi-kova-aimo-pelihiiren/

Aiheeseen liittyvät artikkelit