Roccatin valoilla koreilevat Magma- ja Pyro -pelinäppäimistöt saapuivat myyntiin

Roccatin pelinäppäimistömalliston uusimmat jäsenet ovat saapuneet myytiin. Kalvokupukytkimiin tukeutuva Magma edustaa todella reippaalla kädellä valaistua mallia, kun taas Pyro luottaa mekaanisiin kytkimiin. Kumpikin malli asettuu alle sadan euron hintaluokkaan.

Saksalaistaustainen, Turtle Beachin tuotemerkkivalikomaan kuuluva Roccat esitteli toukokuussa kaksi uutta pelinäppäimistöä. Nyt ne ovat saapuneet myös jälleenmyyjille.

Kaksikosta edullisempaa ja näyttävämpää osastoa edustaa Magma, jossa siis käytetään kalvotekniikkaan perustuvia kytkimiä. Uutuusmalli hyödyntää valmistajan Aimo-RGB-valaistusta, joka pääsee oikeuksiinsa puolittain valoa läpäisevien näppäinhattujen ansiosta. Led-taustavaloja on käytössä kymmenen ja valaistusalueita on viisi.

Hiljaiseksi mainostetussa näppäimistössä luvataan olevan myös anti-ghosting-toiminto ja siitä löytyvät mediapainikkeet. Easy-Shift [+] -tekniikka mahdollistaa lisäksi useimmille näppäimille toissijaisen toiminnon asettamisen. Hintaa Roccat Magma -näppäimistöllä on 60 euroa.

Roccatin toinen uudempi pelinäppäimistö malli on Pyro, jossa käytetään TTC:n punaisia kytkimiä. Runkorakenteessa hyödynnetään harjattua alumiinia. Pyrossa on Magman tapaan irrotettava rannetuki. Myös tässä mallissa hyödynnetään valmistajan Aimo-RGB-valaistusta, mutta nyt painikekohtaisesti ohjattuna. Hintaa tällä pelinäppäimistömallilla on sata euroa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/roccatin-valoilla-koreilevat-magma-ja-pyro-pelinappaimistot-saapuivat-myyntiin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit