Logitech MX Anywhere 3 -hiiret ovat aiempaa pienikokoisempia ja värikkäämpiä

Logitech toi MX-sarjaan kaksi uutta tuotetta. Langattomat ja matalaprofiiliset MX Anywhere 3- ja MX Anywhere 3 for Mac -hiiret tarjoavat valmistajan mukaan huipputason suorituskyvyn ja käytettävyyden. Värivaihtoehtoja on kolme.

Ergonomisesti muotoillut MX Anywhere 3 -hiirien toimii kaikenlaisilla alustoilla ja pinnoilla luotettavasti, lasipinnat mukaan lukien. MagSpeed-vierityspainikkeen mekaniikan ansiosta se osaa automaattisesti valita hitaamman ja portaallisen tai nopeasti vapaalla rullaavan vaihtoehdon välillä. Hiiren toimintoja voi myös halutessaan räätälöidä sovelluskohtaisin asetuksin.

”MX Anywhere 3 on suunniteltu toimimaan luovana ja luotettavana työkaluna missä ikinä työtä tehdäänkin”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Delphine Donne-Crock. ”Kompaktin kokonsa ja ensiluokkaisen toimivuutensa ansiosta MX Anywhere 3 tuntuu miellyttävältä vaihtoehdolta myös pienemmille käsille.”

Langattoman tekniikan ansiosta hiiri toimii jopa kymmenen metrin päässä vastaanottimestaan. Hiiressä on nopea USB-C-pikalataus. Virtaa riittää täydellä latauksella jopa 70 päivän käyttöön. Jo minuutin pikalatauksella virtaa riittää kolmen tunnin käyttöön.

Bluetooth-yhteydellä hiiri voi olla yhtäaikaisesti yhteydessä jopa kolmeen eri laitteeseen. Halutessaan hiiren voi yhdistää mukana tulevaan Unifying-vastaanottimeen. Vaihto Bluetooth-yhteyden ja vastaanottimen välillä sujuu napinpainalluksella.

Logitech MX Anywhere 3 -hiiri on yhteensopiva Windows-, macOS-, iPadOS-, ChromeOS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiri on optimoitu macOS-käyttöjärjestelmälle, se on myös iPad-yhteensopiva.

Logitech MX Anywhere 3- ja Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiret tulevat myyntiin syyskuussa 99,99 euron kuluttajahintaan. MX Anywhere 3 -hiirestä on kolme värivaihtoehtoa: hiilenmusta, vaaleanharmaa ja roosa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/logitech-mx-anywhere-3-hiiret-ovat-aiempaa-pienikokoisempia-ja-varikkaampia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit