MSI esitteli 17 uutta kannettavaa tietokonetta – Uudistettujen joukossa suositut Stealth- ja Raider-mallit

Myös MSI laittoi pelikannettavamallistoaan uuteen uskoon. Päivitetyt mallit saadaan Stealth GS-, Raider GE-, Vector GP-, Crosshair-, Pulse GL-, Sword-, Katana GF- ja Creator Z -sarjoihin. Joukkoon kuuluu myös peliteemalla koristeltu malli.

MSI vyörytti estradille massiivisen määrän uusia pelikannettavia. Käytännössä MSI päivitti valtaosan kannettavien tietokoneiden sarjoistaan. Päivitetyt mallit löytyvät Stealth GS-, Raider GE-, Vector GP-, Crosshair-, Pulse GL-, Sword-, Katana GF- ja Creator Z -sarjoista. Miltei jokaiseen sarjaan tulee kaksi uutta mallia, joiden keskinäinen ero on näytön koossa.

Keskeisin päivitys on siirtyminen Alder Lake-H -prosessoreihin. Creator Z-, Stealth GS- ja Raider GE -sarjan kannettaviin päivitettiin myös DDR5-muistit (DDR5-4800). Muissa sarjoissa prosessorin rinnalla on DDR4-muistit.

Sarjasta ja mallista riippuen kokoonpanosta löytyy parhaillaan Nvidian GeForce RTX 3070 Ti tai jopa GeForce RTX 3080 Ti -mobiilinäytönohjain.

Vastaisuudessa Meta Ready -logolla varustetuissa MSI-kannettavissa onkin aina vähintään Intel Core i7 -suoritin ja Nvidia GeForce RTX 3070 -näytönohjain, jotka takaavat Metaverse -yhteensopivan suorituskyvyn.

MSI Stealth GS77/66 -pelikannettavissa uutta on ”core black” -väritys sekä sinkkiseoksesta valmistettu sarana. Kosketuslevyn ja näppäinhattujen kokoa kerrotaan kasvatetun. Tietoturvaa ja liikkuvuutta helpottavat web-kameran lukituskytkin sekä tuki jopa sadan watin PD-lataukselle.

Stealth GS77- ja Stealth GS66-kannettavista löytyy nyt jopa Intel Core i9-12900H -suoritin. DDR5-4800-muisteille on kaksi paikkaa, ja muistia voikin olla 64 gigatavua. Näytönohjaimeksi voi valita myös GeForce RTX 3080 Ti Laptop -version 16 gigatavulla GDDR6 -muistia.

Näyttövaihtoehtoja on GS77-malleissa kolme: 17,3-tuumaisena kannettavan saa UHD-tarkkuudella, jolloin virkistystaajuus on 120 hertsiä, QHD-versiona 240 hertsin paneelilla ja vielä Full HD -resoluutiolla, jolloin virkistystaajuus on peräti 360 hertsiä. GS66-mallin 15,6 tuuman näytöt löytyvät samoilla tarkkuuksilla ja virkistystaajuuksilla.

Näppäimistö on SteelSeriesin valaistava RGB-pelinäppäimistö ja äänentoisto on Dynaudion suunnittelua. Liitäntävarustuksesta löytyy esimerkiksi Thunderbolt 4- ja DP-yhteensopiva USB -C.

Suuremman Stealth GS77-mallin mitat ovat 397,6 x 283,5 x 20,1–20,8 millimetriä ja GS66-mallin 358,3 x 248 x 18,3–19,8 millimetriä. Painot ovat samassa järjestyksessä 2,8 ja 2,1 kilogrammaa.

MSI:n Raider-mallistossa on käytettävissä panoraamavalaistus ja uusi Phase Change Liquid Metal Pad -jäähdytysratkaisu, jonka kerrotaan olevan yhtä tehokas kuin nestemetalli. Raider GE -mallisto saavuttaakin jopa 220 watin tehon GeForce RTX 3080 Ti -näytönohjaimella MSI OverBoostin kautta. DDR5-4800-muisteille on kaksi paikkaa, ja muistia voikin olla 64 gigatavua. Valittavaksi tulee myös 12. sukupolven Intel Core i9 -suoritin.

Näyttövaihtoehtoja on Raider GE76 -malleissa kolme: 17,3-tuumaisena kannettavan saa UHD-tarkkuudella, jolloin virkistystaajuus on 120 hertsiä, QHD-versiona 240 hertsin paneelilla ja vielä Full HD -resoluutiolla, jolloin virkistystaajuus on peräti 360 hertsiä. Raider GE66-mallin 15,6 tuuman näytöt löytyvät samoilla tarkkuuksilla ja virkistystaajuuksilla.

Laitteiden mitat ovat GE76-mallille 397 x 284 x 25,9 millimetriä ja GE66-versiolle 358 x 267 x 23,4 millimetriä, painot ovat vastaavasti 2,9 ja 2,38 kilogrammaa.

Sekä Stealth- että Raider malleissa on 99,9 wattitunnin akku.

Uusien kannettavien joukosta erottuu värityksellään Crosshair Rainbow Six Extraction Edition -erikoisversio. Nimensä mukaisesti kannettavan koristelun inspiraationa on toiminut Rainbow Six Extraction -peli. Näppäimistön ympäristö ja kansi ovat koristeltu pelin väriteemaa mukaillen. Silmäkarkin lisäksi koneen mukana tulee Deluxe Edition -versio itse pelistä, pelihiiri ja hiirimatto.

MSI ei tarkenna tiedotteessaan, milloin uusien kannettavien toimitukset alkavat. Oletettavasti ensimmäiset mallit nähdään kaupoissa helmikuusta alkaen.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/msi-esitteli-17-uutta-kannettavaa-tietokonetta-uudistettujen-joukossa-suositut-stealth-ja-raider-mallit/

Aiheeseen liittyvät artikkelit