SilentiumPC esitteli Gladius GD8 TG ARGB Pure Black -miditornikotelon – Näyttävyyttä pitkillä valonauhoilla

Gladius GD8 TG ARGB Pure Black -kotelossa huomio kiinnittyy yhtenäisiin led-valonauhoihin, jotka kattavat etupaneelin ja katon. Koristellun ulkopinnan sisäpuolelta löytyy rajallisen laajennettavuuden tarjoava kotelo.

SilentiumPC:n Gladius-sarjan tuorein jäsen on GD8 TG ARGB Pure Black, joka erottuu joukosta etupaneelista ja katosta löytyvien led-nauhojen ansiosta. Valonauhat ovat yhtenäiset, ja kattavat molemmat paneelit. Valaistustehosteita pystyy hallinnoimaan I/O-paneelista löytyvällä näppäimellä tai emolevyn ohjelmiston kautta.

Kotelon ulkomitoiksi kerrotaan 496 x 219 x 455 millimetriä. Emolevytuki kattaa ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Kotelo sallii korkeimmillaan 178 millimetriä korkean prosessicoolerin asennuksen. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 370 millimetriä. Massamuisteille tilaa on rajallisesti. Kotelosta löytyy kiintolevykehikko, johon saa mahtumaan kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna kaksi asennuspaikkaa. Led-nauhojen säätimen lisäksi I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää. Tarjolla on myös kaksi USB 2.0 -liitäntää sekä 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeille ja mikrofonille.

Toistaiseksi SilentiumPC Gladius GD8 TG ARGB Pure Black -miditornikoteloiden saatavuus ja hinnoittelu on vahvistamatta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/silentiumpc-esitteli-gladius-gd8-tg-argb-pure-black-miditornikotelon-nayttavyytta-pitkilla-valonauhoilla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit