Asus järjestää takaisinkutsun viallisista Maximus Z690 Hero -emolevyistä

Asus vahvistaa aiemmat spekulaatiot siitä, että vian juurisyynä on väärin asennettu kondensaattori, joka pahimmillaan voi aiheuttaa tulipalon.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Asuksen viallisista ROG Maximus Z690 Hero -emolevyistä. Buildzoid epäili videollaan vian juurisyyksi väärin asennettua kondensaattoria. Asus julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa se vahvistaa Buildzoidin epäilyn. Samassa päivityksessä valmistaja kertoo aloittaneensa toimenpiteet takaisinkutsun järjestämiseksi viallisten emolevyjen osalta.

Asus kertoo, että viallisessa valmistuserässä osanumero (Part No.) on 90MB18E0-MVAAY0. Sarjanumero vuorostaan on MA-, MB- tai MC-alkuinen.

Toistaiseksi viallisia emolevyjä on havaittu ainoastaan Pohjois-Amerikassa. Viallisia emolevyjä on voinut päätyä myyntiin myös muuallekin.

Mikäli omasta kokoonpanosta löytyy ROG Maximus Z690 Hero -emolevy, on suotavaa tarkastaa edellä mainittu osanumero ja sarjanumero. Jos numerot täsmäävät Asuksen ilmoittaman kanssa, niin silloin kannattaa olla yhteydessä jälleenmyyjään, jolta emolevyn on ostanut. Vaihtoehtoisesti lisäohjeita voi kysyä suoraan Asukselta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/asus-jarjestaa-takaisinkutsun-viallisista-maximus-z690-hero-emolevyista/

Aiheeseen liittyvät artikkelit