Sony vastaa PlayStation 4:n haittaviestikohuun: tässä ohjeet, joilla voi välttää tietojen katoamisen

Sony PlayStation 4 Pro

PlayStation 4 -konsoleille viikonloppuna levinneeseen haittaviestiin kehitetään parhaillaan ratkaisua. Sonyn mukaan on kuitenkin mahdollista poistaa viesti palauttamatta konsolin tehdasasetuksia.

Sunnuntaina kerroimme PlayStation 4:lle levinneestä haittaviestistä, joka pakotti monet käyttäjät palauttamaan konsolin tehdasasetukset. Pahimmillaan tämä tarkoitti jopa kaikkien pelitallennusten menettämistä.

ComicBook.com kertoo nyt, että PlayStationin Ison-Britannian virallisella Twitter-tilillä on vastattu kohuun. Kuten alla olevasta twiitistä käy ilmi, selvitellään Sonylla parhaillaan mistä on kysymys. Twiitin mukaan haittaviestin saaneet voivat kuitenkin korjata vahingot palauttamatta tehdasasetuksia.

Sonyn mukaan on mahdollista poistaa haittaviesti PlayStationin viestisovelluksella. Tämän jälkeen konsolin voi käynnistää Safe Modessa ja valita vaihtoehdon Rebuild Database. Tämä voi kestää tovin, mutta sen pitäisi palauttaa konsoli toimintakuntoon.

Ohjeet Safe Moden käyttöön löytyvät PlayStationin virallisilta sivulta. Vielä ei ole tietoa, milloin haittaviestiongelmaan on tulossa korjaus, joten turvallisinta on muuttaa pleikkarin viestit yksityisiksi aiemmin kertomiemme ohjeiden mukaisesti.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/sony-vastaa-playstation-4n-haittaviestikohuun-tassa-ohjeet-joilla-voi-valttaa-tietojen-katoamisen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit