Assassin’s Creed Odysseysta saa nopeammin ja enemmän irti, jos maksaa kymmenisen euroa ylimääräistä

Assassin’s Creed Odysseyhin on tarjolla edistymistä nopeuttava boosteri, mutta sen saa käsiinsä vain ylimääräisellä mikromaksulla.

Kuten Muropaketin arviossakin todetaan, on tänään ilmestynyt Assassin’s Creed Odyssey valtava peli. Aiemmin uutisoimmekin, että pelin läpäisemiseen saa menemään yli 50 tuntia, vaikkei edes tutkisi koko pelimaailmaa ja tekisi kaikkia sivutehtäviä.

Polygon kertoo kuitenkin, että peliin on tarjolla apukeino, jolla kiireisemmätkin pelaajat pääsevät etenemään nopeammin ainakin hahmonkehityksessä. Kyseessä Permanent XP Boost -ominaisuus, jonka avulla pelaaja saa nopeammin uusia kykyjä ja voi edetä pelissä reippaammin.

Ikävä kyllä tämä ei ole automaattisesti tarjolla oleva asetus, vaan mikromaksulla lunastettava lisäominaisuus. Permanent XP Boost maksaa 1 000 Helix Credit -yksikköä, eli noin 9,99 dollaria. Polygonin toimittaja Chris Plante kritisoikin suorasanaisesti pelisuunnittelijoita päätöksestä, sillä hänen mukaansa XP Boost tekee pelistä paljon paremman.

”Tällä lisäominaisuudella Odyssey tuntuu enemmän Assassin’s Creed -peliltä. Moodi ei tee pelistä vain helpommin lähestyttävää, vaan kaiken kaikkiaan nautinnollisemman”, Plante kirjoittaa.

Assassin’s Creed Odyssey on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Permanent XP Boostin voi ostaa pelinsisäiseltä kauppapaikalta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/assassins-creed-odysseysta-saa-nopeammin-ja-enemman-irti-jos-maksaa-kymmenisen-euroa-ylimaaraista/

Aiheeseen liittyvät artikkelit