Jenkkiarmeija perustaa oman esports-joukkueen – Tarkoituksena promotoida väkivaltakoneiston ihanuutta

Yhdysvaltain armeijassa on keksitty, että esportsin kautta nuorison voi saada näkemään sotilaspalveluksen ruusuisena tulevaisuuden valintana.

Jenkkiarmeija haluaa herätellä nuorisoa harkitsemaan uraa asevoimissa esportsin kautta, sillä se on luomassa omaa esports-joukkuetta osana mainoskampanjaansa. Tarkoitus on saada oma joukkue turnauksiin rummuttamaan asepalveluksen puolesta, tietää Pcgamer.

Yhdysvaltain armeija kutsui viime viikolla Reddit-keskustelupalstalla kaikki armeijan veteraanit ja aktiivipalveluksessa olevat henkilöt mukaan esports-toimintaan. Joukkueen pääsevillä pitää tosin olla vielä palvelusaikaa jäljellä.

Itse joukkue ei lähde värväämään nuorisoa väkivaltakoneistoon, vaan siihen ryhtyvät turnauksiin lähetetyt erilliset värvääjät. Armeija tarvitsee uusia jäseniä, sillä se ei ole vielä onnistunut hankkimaan tarpeeksi väkeä riveihin tavoitteisiinsa nähden.

Jenkkiarmeija toimii aktiivisesti pelikehittäjien ja -julkaisijoiden kanssa. Esimerkiksi Slitherine-julkaisija on tehnyt armeijan käyttöön suunnitellun harjoittelusimulaattorin. Lisäksi Yhdysvaltojen armeijalla on oma pelisarja: America’s Army.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/jenkkiarmeija-perustaa-oman-esports-joukkueen-tarkoituksena-promotoida-vakivaltakoneiston-ihanuutta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit