Pelaajat ovat jo nyt hylkäämässä Valven uuden pelin – Artifact ei ole ollut edes kokonaista kuukautta saatavilla

Valve tuskin on tyytyväinen tilanteeseen, jossa sen tuore korttipeli Artifact ei tunnu kelpaavan pelaajille.

Artifact-korttipeli julkaistiin virallisesti marraskuun 28, ja päivää myöhemmin se saavutti pelaajahuippunsa: sen kimpussa oli yli 60 000 pelaajaa. Peli päätyikin Steamin viiden pelatuimman joukkoon.

Valve ei ole vuosiin julkaissut pelejä, joten Artifact herätti paljon huomiota, ja monet korttipelien fanit hyppäsivät nopeasti Artifactin kelkkaan.

Valitettavasti korttipelin suosio on laskenut huomattavasti. Steam Charts -palvelun mukaan Artifactin parissa oli vuorokausi sitten noin 12 000 pelaajaa, huomioi Vg247-sivusto. Sittemmin pelaajamäärä on romahtanut dramaattisesti: korttipeliä pelasi enää noin 7000 henkilöä.

Valve tuskin odottaa Artifactin nousevan Counter-Strike: Global Offensiven tai Left 4 Deadin pelaajamääriin, mutta on mielenkiintoista nähdä kuinka Valve reagoi pelaajakatoon.

Muropaketin arviossa todetaankin osuvasti, että Artifact on loistava korttipeli, jonka elinkaari saattaa silti jäädä hyvin lyhyeksi.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/pelaajat-ovat-jo-nyt-hylkaamassa-valven-uuden-pelin-artifact-ei-ole-ollut-edes-kokonaista-kuukautta-saatavilla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit