Rockstar jakoi Red Dead Onlinen pelaajille kultaisen joululahjan – Aikoo samalla laittaa tuhmat kiusaajat ruotuun

Rockstar on palkinnut Red Dead Onlinea betatestanneet pelaajat pelin sisäisillä kulta- ja rahalahjoilla. Sen sijaan muita pelaajia häiriköivät pelaajat saavat pian rangaistuksia.

Rockstarin Red Dead Onlineen julkaisema 1.05-päivitys on varsinainen joululahja pelistä pitäville, kertoo Rockstar Intel. Versio korjaa pieniä bugeja, mutta samalla Rockstar jakoi kaikille peliä tähän mennessä testanneille 15 ilmaista kultaharkkoa. Kultaharkot voi lunastaa myös, mikäli peliä kokeilee vielä ennen joulukuun 20. päivää.

Red Dead Redemption 2:n ennakkotilaajat ja Special Editionin ostajat saivat lisäksi 100 pelin sisäistä dollaria, kun taas Ultimate Editioneiden ostajat palkittiin 1000 dollarilla.

Muita häiriköiville pelaajille on puolestaan luvassa ikäviä aikoja. Rockstar aikoo lisätä peliin lähitulevaisuudessa anti-griefing-systeemin, jolla kiusantekijät voidaan laittaa jäähylle.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/rockstar-jakoi-red-dead-onlinen-pelaajille-kultaisen-joululahjan-aikoo-samalla-laittaa-tuhmat-kiusaajat-ruotuun/

Aiheeseen liittyvät artikkelit