Resident Evil 2 -speedrun katkesi ikävään bugiin kun pelaaja sai peräänsä kaksi Mr. X:ää

Mr. X eli toiselta nimeltään Tyrant lienee yksi Resident Evil 2:n karmivimmista vihollisista. Bugin myötä pikapelaaja sai peräänsä yhden sijasta kaksi Mr. X:ää.

Jopa Resident Evil 2:n tuottaja myönsi aiemmassa haastattelussa, ettei Mr. X:ää vastaan ole oikeastaan mitään tapaa selviytyä. Ainoa tapa pysytellä hengissä onkin vain piilotella mahdollisimman hyvin ja toivoa, ettei Mr. X saa pelaajasta vainoa ja aloita takaa-ajoa joka päättyy yleensä kuolemaan.

Tavallisesti Mr. Xiä on vain yksi kappale joka tekee kammottavaa vihollista vastaan selviytymisestä hieman helpompaa. Pikapelaaja BeastGamingHD+ koki kuitenkin kesken Resident Evil 2 -pikapelisuorituksen ikävän bugin, jonka myötä tämä sai peräänsä peräti kaksi Tyrantia.

Ei ole tarkalleen ottaen tiedossa kuinka yleisestä bugista on kyse. Teorian mukaan Capcom on ohjelmoinut pelin eri alueille useamman Mr. X:n mutta tavallisesti vain yhden niistä pitäisi aktivoitua kerrallaan. BeastGamingHD+:n kannalta bugi oli kuitenkin varsin harmillinen, sillä se ymmärrettävästi sotki pikapelauksen pahanpäiväisesti.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/resident-evil-2-speedrun-katkesi-ikavaan-bugiin-kun-pelaaja-sai-peraansa-kaksi-mr-xaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit