Apex Legends -kehittäjä paljastaa: pelistä on bannattu jo yli 10 000 huijaria

Apex Legends on eräs tämän hetken suosituimmista nettipeleistä, ja kuten asiaan kuuluu, on pelaajien seasta löytynyt monia huijareita.

Pelaajamäärien perusteella Apex Legends on juuri nyt hyvin suosittu peli, huomauttaa Bleedingcool-julkaisu. Pelaajavyöryn mukana on valitettavasti tullut myös sellaisia, jotka eivät pärjää ilman huijaamista: peliä kehittävä Respawn Entertainment on bannannut jo yli 16 000 petkuttajaa.

Respawn on kuuluttanut Redditissä erilaisista pelistä löytyneistä bugeista, ja kuinka niitä on ryhdytty korjaamaan. Samalla studio paljasti, kuinka monta huijaria pelaajien joukosta on löytynyt. Respawn on sanonut suoraan, että huijarit ovat hanurista. Kehittäjät toivovat, että tällaiset retaleet ilmoitetaan suoraan heille käyttämällä sitä varten luotua sivustoa.

Apex Legends -kehittäjät ovat luvanneet kertoa päivityksistä viikoittain. Muropaketin arvostelun mukaan Apex Legends on battle royale -taivaan uusin tähti, jonka loistetta saadaan katsella vielä pitkään. Peli on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/apex-legendsin-ulkopuolelle-on-suljettu-jo-yli-10-000-huijaria/

Aiheeseen liittyvät artikkelit