Kuvat: Näin villiltä näyttää PlayStation 4 -yksinoikeuspeli Wild – kehityslimboon kadonneesta projektista löytyi uutta materiaalia

PlayStation 4 -peli Wild näyttäytyy sitä kehittävän studion julkaisemilla kuvilla.

Wild Sheep Studios -pelitalo julkisti jo vuonna 2014 kiinnostavan projektin nimeltä Wild, jonka luvattiin olevan avoimen maailman peli, joka yhdistelee seikkailua ja eläinsimulointia. Wildin piti olla yksinoikeuspeli PlayStation 4:lle, ja se on Michel Ancelin luomus. Ancel tunnetaan peleistä Rayman ja Beyond Good and Evil.

Pelistä kuultiin seuraavaksi 2015, jolloin siitä julkaistiin toinen traileri. Sen jälkeen Wild on ollut täydessä hiljaisuudessa viime vuoteen asti, jolloin Sony Interactive Entertainment haki pelille patenttia. Kuukautta myöhemmin pelistudio on vahvisti, että projekti on yhä työn alla.

Wild Sheep Studios on äskettäin julkaissut pelin nettisivuilla kuvitusta, mutta ei ole selvää, onko kyse vanhasta konseptitaiteesta, vai jostain uudemmasta. Lisäksi ei tiedetä, viittaako kuvien julkaisu siihen, että pelistä tullaan vielä kuulemaan jotain.

Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/kuvat-nain-villilta-nayttaa-playstation-4-yksinoikeuspeli-wild-kehityslimboon-kadonneesta-projektista-loytyi-uutta-materiaalia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit