Gigabyte esitteli 27-tuumaisen Aorus AD27QD -pelinäytön

Aorus AD27QD -pelinäytön vahvuuksiin kuuluuvat näytön asennon runsaat säätömahdollisuudet. Näytön ominaisuuksista myös IPS-paneeli, QHD-resoluutio ja 144 hertsin virkistystaajuus miellyttänevät pelaajia.

Gigabyte julistaa Aorus AD27QD -pelinäytön olevan maailman ensimmäinen taktinen näyttö. Markkinointipuheelle vastinetta tuovat monipuoliset säätömahdollisuudet näytön asennon suhteen. Korkeus on säädettävissä ja myös pivot-toiminto löytyy. Näytön säädöt voi tehdä Aorus OSD Sidekick -ohjelman ansiosta hiirellä ja näppäimistöllä.

27-tuumaisessa näytössä käytetään IPS-paneelia. Näytön resoluutio on 2560 x 1440 ja virkistystaajuus yltää 144 hertsiin ja näyttö tukee AMD:n FreeSync-tekniikkaa.

Väritoistoltaan näytön kerrotaan saavuttavan 95 prosenttisesti DCI-P3 -väriavaruuden. Aorus AD27QD soveltuu myös HDR-materiaalin toistoon, sillä näyttö on saanut DisplayHDR 400 -sertifikaatin.

Näytössä on kaksi HDMI 2.0 -liitäntää ja yksi DisplayPort 1.2 -liitäntä. Lisäksi I/O-paneeliin on asennettu kaksi USB 3.0-liitäntää sekä erillinen USB-liitäntä OSD Sidekick -ohjelman käyttöä varten. Kuulokkeita ja mikrofonia varten löytyy myös omat 3,5 millimetrin liitännät.

Aorus AD27QD -pelinäytön saatavuutta tai hinnoittelua ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/gigabyte-esitteli-27-tuumaisen-aorus-ad27qd-pelinayton/

Aiheeseen liittyvät artikkelit