Sonya trollannut yhtiö ei anna periksi – Tällaisilla uusilla kuorilla PlayStation 5:stä tuunataan näyttävämpi

Dbrand-yhtiö ei lopettanut PlayStation 5:n kuorien myymistä ja Sonyn trollaamista.

PlayStation 5:n kuoria myyvä Dbrand-yhtiö ei luovuttanut Sonyn vaatimuksista huolimatta, vaan se jatkoi toimintaansa. Asiasta kertoi Eurogamer.

Dbrand vannoi aiemmin, ettei se välitä Sonyn lakitoimilla uhkailusta. Yhtiö oli siinä luulossa, että Sony ei patentoinut PlayStation 5:n kuoria. Patenttien käytyä ilmi Dbrand vaihtoi Darkplates-nimisten kuoriensa ulkonäköä. Se julisti, että ulkoasun vaihtaminen kiertää patentteja.

Yhtiö kertoi Reddit-keskustelupalstalla, millaisiin vaikeuksiin se on joutunut Sonyn takia.

“Meillä oli kaksi vaihtoehtoa. Joko taistelemme Sonyn kanssa oikeudessa miljoonien dollareiden edestä, tai aloitamme puhtaalta pöydältä”, Dbrand kirjoitti.

Dbrand jatkoi Sonyn trollaamista kertomalla, että Sonyn on parasta valmistautua mittavien kulujen maksamiseen, jos asiaa ryhdyttään selvittämään oikeudessa.

Uusiin kuoriin on lisätty tuuletusaukot, joiden luvataan parantavan konsolin ilmanvaihtoa. Dbrand lupaa, että uudet kuoret muokkaavat konsolista vähemmän ruman näköisen.

LUE MYÖS: Kuvat: Miltä maistuisi keltainen PlayStation 5? Kotelokauppiaat pilkkaavat Sonya: “Haastakaa meidät oikeuteen”

 

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/sonya-trollannut-yhtio-ei-anna-periksi-tallaisilla-kuorilla-playstation-5sta-tuunataan-nayttavampi/

Aiheeseen liittyvät artikkelit