Yksi kuva kertoo, kuinka kauan Grand Theft Auto VI:tta on jo odotettu

Grand Theft Auto VI on ollut jo vuosia yksi pelimaailman odotetuimmista peleistä, eikä sitä ole vieläkään edes julkistettu. Nyt sosiaalisessa mediassa leviävä kuva kertoo, kuinka kauan sarjan seuraavaa osaa on jo odotettu. 

Vuosien 2001 ja 2008 välillä ilmestyivät GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas ja GTA IV. Lisäksi GTA-peleihin ilmestyi tarinavetoisia laajennoksia. Vuoden 2013 jälkeen, eli suunnilleen vastaavan aikajakson aikana, Rockstar on kuitenkin julkaissut pelkästään GTA V:n, ensin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, sitten PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja nyt viimeisimpänä peli kääntyy myös PlayStation 5:lle.

GTA V on edelleen hurjan suosittu ja suuri osa sen vetovoimasta kumpuaa GTA Onlinesta, joka on vuosien varrella päivittynyt useita kertoja lisäsisällöllä. GTA Onlinen mikromaksujen myötä Rockstar myös tienaa pelillä edelleen valtavia summia.

GTA VI:n mahdollisesta ilmestymisajankohdasta ei ole edelleenkään tietoa, eivätkä edes vuotajat ole yksimielisiä siitä, kuinka kauan peliä joudutaan vielä odottamaan.

LUE MYÖS: Grand Theft Auto VI -vuotajat eivät pääse yksimielisyyteen siitä, kuinka pitkällä pelin kehitys on

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/yksi-kuva-kertoo-kuinka-kauan-grand-theft-auto-vitta-on-jo-odotettu/

Aiheeseen liittyvät artikkelit