Red Dead Redemption 2:sta löytyi ikävä bugi – Voi pakottaa pelaajan aloittamaan pelaamisen alusta

Red Dead Redemption 2:n toisesta luvusta on löytynyt ikävä bugi, joka voi pahimmillaan pakottaa pelaajan aloittamaan luvun kokonaan alusta.

Red Dead Redemption 2 on yksi viime vuosien parhaista ja viimmeistellyimmistä peleistä. Siitä huolimatta Rockstarin villin lännen seikkailuun on livahtanut ikävä bugi, joka voi estää pelaajaa kokemasta osaa RDR 2:n tarinasta, kertoo VG247.

RDR 2:n toisessa luvussa pelaaja pääsee leiriin, jossa tämä tapaa jengin muita jäseniä. Mikäli pelaaja on kuitenkin ennen tätä suorittanut Unclen antaman tehtävän, ei leiristä välttämättä löydy RDR 2:n tarinan kannalta oleellisia sivuhenkilöitä, Sadieta, Abigailia tai Jackia.

Sivuhenkilöt antavat pelaajalle erilaisia sivutehtäviä, kuten opettavat tämän kalastamaan. Sen lisäksi Sadie, Abigail ja Jack kertovat tarinallisia yksityiskohtia omista taustoistaan. Mikäli pelihahmot bugin johdosta katoavat, ei tarinoita ja sivutehtäviä voi suorittaa lainkaan.

Mikäli bugin haluaa välttää, täytyy pelaajan käydä puhumassa sivuhenkilöille leirissä ja nukkumassa ennen Unclen antaman tehtävän suoritusta. Mikäli bugi pääsi yllättämään pelaajan, ei sitä voi korjata muuten kuin aloittamalla RDR 2:n toisen luvun kokonaan alusta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/red-dead-redemption-2sta-loytyi-ikava-bugi-voi-pakottaa-pelaajan-aloittamaan-pelaamisen-alusta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit