Muropaketin suuri jouluarvonta – Osa 6: Voita omaksesi Loki-fanituotepaketti

Loki

Muropaketin suuressa jouluarvonnassa 2021 on jaossa 12 palkintoa – ja kenties myös bonuspalkintoja mitä lähemmäs joulua tullaan.

Arvonnat käynnistetään parin päivän välein joulukuussa ja ne ovat voimassa aina tapaninpäivään 26.12.2021 kello 23.59 asti. Voittajien arvonta suoritetaan tammikuun 2022 ensimmäisellä viikolla, ja silloin myös postitamme palkinnot.

Voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Kilpailussa luovutetut yhteystiedot poistetaan arvonnan suorittamisen jälkeen, niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Emme myöskään tule kyläilemään – ellette erikseen kutsu.

Otavamedian tietosuojaseloste.

Kuudennessa jouluarvonnassamme palkintona on Disney+:ssa julkaistun Loki-sarjan fanituotepaketti, joka sisältää Loki-t-paidan, -muistikirjan ja -kupin.

Loki

Voit osallistua myös muihin joulukuun arvontoihimme:

Muropaketin suuri jouluarvonta – Osa 1: Voita kotiisi Creative Stage V2 -soundbar (arvo 109,99 €)

Muropaketin suuri jouluarvonta – Osa 2: Voita viralliset Doom-peliohjaimet, jollaisia ei Suomen kaupoista löydy

Muropaketin suuri jouluarvonta – Osa 3: Voita Kingston FURY Renegade 2 Tt M.2 SSD -kovalevy (arvo 469 €)

Muropaketin suuri jouluarvonta – Osa 4: Voita omaksesi Renny Harlinin ainutlaatuinen elämä

Muropaketin suuri jouluarvonta – Osa 5: Voita Arlo Essential -video-ovikello ja Chime 2 -soittokello (arvo 239 €)

var gform;gform||(document.addEventListener(”gform_main_scripts_loaded”,function(){gform.scriptsLoaded=!0}),window.addEventListener(”DOMContentLoaded”,function(){gform.domLoaded=!0}),gform={domLoaded:!1,scriptsLoaded:!1,initializeOnLoaded:function(o){gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?o():!gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?window.addEventListener(”DOMContentLoaded”,o):document.addEventListener(”gform_main_scripts_loaded”,o)},hooks:{action:{},filter:{}},addAction:function(o,n,r,t){gform.addHook(”action”,o,n,r,t)},addFilter:function(o,n,r,t){gform.addHook(”filter”,o,n,r,t)},doAction:function(o){gform.doHook(”action”,o,arguments)},applyFilters:function(o){return gform.doHook(”filter”,o,arguments)},removeAction:function(o,n){gform.removeHook(”action”,o,n)},removeFilter:function(o,n,r){gform.removeHook(”filter”,o,n,r)},addHook:function(o,n,r,t,i){null==gform.hooks[o][n]&&(gform.hooks[o][n]=[]);var e=gform.hooks[o][n];null==i&&(i=n+”_”+e.length),gform.hooks[o][n].push({tag:i,callable:r,priority:t=null==t?10:t})},doHook:function(n,o,r){var t;if(r=Array.prototype.slice.call(r,1),null!=gform.hooks[n][o]&&((o=gform.hooks[n][o]).sort(function(o,n){return o.priority-n.priority}),o.forEach(function(o){”function”!=typeof(t=o.callable)&&(t=window[t]),”action”==n?t.apply(null,r):r[0]=t.apply(null,r)})),”filter”==n)return r[0]},removeHook:function(o,n,t,i){var r;null!=gform.hooks[o][n]&&(r=(r=gform.hooks[o][n]).filter(function(o,n,r){return!!(null!=i&&i!=o.tag||null!=t&&t!=o.priority)}),gform.hooks[o][n]=r)}});

document.getElementById( ”ak_js” ).setAttribute( ”value”, ( new Date() ).getTime() );

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/yleinen/muropaketin-suuri-jouluarvonta-osa-6-voita-omaksesi-loki-fanituotepaketti/

Aiheeseen liittyvät artikkelit