PlayStationeilta tuttu Journey saapuu PC:lle Epic Gamesin pelikaupan kautta

Uuden pelikaupan avannut Fortnitestä tuttu Epic Games tuo PlayStation 3:lta ja 4:ltä tutun Journeyn yksinoikeudella PC:lle.

Epic Games houkuttelee pelaajia uuteen pelikauppaansa yksinoikeuspeleillä. Bastionista tutun Supergiantin Early Access -peli Hadeksen lisäksi pelikauppaan saapuu yksinoikeudella myös PlayStation 3:lta ja 4:ltä tuttu taidepeli Journey.

Journey on varsin abstraktinen peli. Muropaketin muutaman vuoden takaisessa arviossa Journeytä kuvailtiin sanoin ”Varsinaisena, selkeänä tavoitteena pelaajalle asetetaan laajan aavikon tuolla puolen, kaukana horisontissa siirtävä valohuippuinen vuori. Kaapuveijarimme tarkoituksena on yksinkertaisia puzzleja ratkaisemalla päästä yhä lähemmäksi ja lähemmäksi tavoitettaan. Sankarimme ei voi kommunikoida ympäristön kanssa kuin liitohypyllä ja laululla, joka aktivoi kadonneen sivilisaation raunioista löytyviä laitteita.”

Thatgamecompanyn kehittämän Journeyn julkaisuajankohdasta PC:lle ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/playstationeilta-tuttu-journey-saapuu-pclle-epic-gamesin-pelikaupan-kautta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit