Xbox Game Passin tarjonta pysyy epävakaana: Äskettäin kadonnut Fallout 4 palaa uusien pelien mukana

Xbox Game Passin valikoimaan tulee taas muutoksia. Nyt tarjolla on muun muassa Just Cause 4, ja ensi viikolla myös Fallout 4.

Xbox Game Pass on kätevä tilauspalvelu, jossa kiinteällä kuukausimaksulla saa pelattavakseen noin parinsadan pelin valikoiman. Huonompi juttu on se, että valikoima muuttuu tasaisin väliajoin, ja tuorein lisäys osoittaa, kuinka ennustamatonta se voi olla.

Eurogamer nimittäin kertoo, että loppuvuodesta palvelusta poistunut Fallout 4 palaa jälleen valikoimaan 14. maaliskuuta. Bethesdan suosittu roolipeli katosi valikoimasta viime vuonna ennen Fallout 76:n julkaisua, mutta nyt se siis tulee jälleen saataville muutaman kuukauden jälkeen. Tämä liikee osoittaa, kuinka arvaamattomia Game Passin pelivalikoiman muutokset voivat olla.

Muita uusia lisäyksiä on vasta loppuvuodesta ilmestynyt Just Cause 4, jonka arvostelun voit lukea täältä. Just Cause 4 on saatavilla palvelussa jo nyt, ja formulapeli F1 2018 lisätään sekin 14. maaliskuuta.

Toimittajamme testasi Xbox Game Passia tammikuussa, ja eniten kritiikkiä sai osakseen juuri pelivalikoiman epävakaus. Palvelu varoittaa, kun tietyt pelit ovat poistumassa valikoimasta, mutta niiden saatavuudesta ei muuten tarjota mitään tietoa. Fallout 4:n paluu myös osoittaa, että pelit voivat mennä ja tulla selittämättömästi. Kun peli on kadonnut Game Passin valikoimasta, ei tilaaja voi enää jatkaa pelaamista ostamatta peliä omakseen.

Testasimme: Xbox Game Pass on kätevä palvelu – vain pelivalikoiman muuttuminen arveluttaa

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/xbox-game-passin-tarjonta-pysyy-epavakaana-askettain-kadonnut-fallout-4-palaa-uusien-pelien-mukana/

Aiheeseen liittyvät artikkelit