Days Gone saa julkaisun jälkeen hirviömäisen vaikean survival-moodin

Kehittäjät ovat julkistaneet huomenna ilmestyvän Days Gonen selviytymismoodin, sekä viikottaiset haasteet, jotka käynnistyvät kesällä.

PlayStation 4:n huomenna ilmestyvä toimintaseikkailu Days Gone ei ole kaikkein vaikeimpia pelejä, mutta se tarjoaa haasteita niitä etsiville. SIE Bend Studio on kuitenkin julkistanut, että kesäkuussa peli saa myös oikeasti todella vaikean pelimuodon.

Pelin pääkehittäjä Jeff Ross kertoo PlayStation Blogissa, että uusi Survival-moodi saapuu peliin ilmaisena päivityksenä. Survival nostaa pelin vaikeusastetta tuntuvasti, ja poistaa esimerkiksi fast travel -ominaisuuden, kartat ja kaikki pelaajaa auttavat HUD-elementit.

”Jokainen säätö ja muutos on suunniteltu parantamaan pelaajien uppoutumista maailmaan ja nostamaan jännitystä, jotta tämä olisi täydellinen selviytymiskokemus”, Ross kuvailee.

Survival-vaikeusaste saapuu peliin kesäkuussa, ja saman kuukauden alussa käynnistyvät myös pelin viikottaiset haasteet. Joka viikko Days Gonen pelimaailmasta löytyy uusi haastetehtävä moottoripyöräilyn, taistelun tai horde-lauman muodossa, ja näiden läpäisemisestä tietysti palkitaan varusteilla.

Days Gone ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 4:lle huomenna. Alta voit lukea aiemmin tänään ilmestyneen arviomme pelistä.

Arvostelu: Vain PS4:lle julkaistu Days Gone on lähes viiden tähden open world -peli – ”Niin hyvä, etteivät edes zombit haittaa”

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/days-gone-saa-julkaisun-jalkeen-hirviomaisen-vaikean-survival-moodin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit