Hamstraajat iskivät kyntensä Steam Deck -pelikonsoleihin

Kuluneella viikolla julkistetun Steam Deck -pelikonsolin ennakkomyynti alkoi perjantaina. Nyt vahvistettuja ennakkovarauksia kaupitellaan Ebayssä yli 1000 euron hinnalla.

Hamstrauksesta näyttää tulleen 2020-luvun vitsaus. Nyt hamstrattujen laitteiden listalle päätyi vasta julkistettu Valven Steam Deck -pelikonsoli. Laitteen ennakkomyynti alkoi perjantaina 16. päivä ja se aiheutti Steamin palvelimien kyykkäyksen. Se ei kuitenkaan estänyt kaikkia saamasta ennakkotilausta sisään. Epämiellyttävänä jatkumona noita vahvistettuja ennakkotilauksia kaupitellaan jo eBayssä. Räikeimmissä tapauksissa hinnaksi on asetettu yli 1000 euroa.

Steam Deck -pelikonsoleiden ennakkomyynti ei ole kuitenkaan vielä päättynyt. Joskin toimitusaikatauluksi lupaillaan ensi vuoden ensimmäistä vuosineljännestä. Siitä huolimatta hamstraajien hintapyynnöt tuntuvat varsin absurdeilta. Sopii vain toivoa, että Valve pitää ennakkomyynnin auki mahdollisimman kauan, jotta hamstraajat eivät saa oikeutusta hintapyynnöilleen.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/hamstraajat-iskivat-kyntensa-steam-deck-pelikonsoleihin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit