Razer julkaisi suosikkikuulokkeen uudistetun version – Kraken V3 -pelikuulokkeista tarjolle nyt kolme eri malliversiota, joista kaksi tarjoaa myös värähtelytoiminnon

Razer Kraken V3 yhdistää valmistajan eri pelikuulokkeista tuttuja elementtejä. Tarjolle tulee kolme mallivaihtoehtoa: Kraken V3, Kraken V3 HyperSense ja Kraken V3 Pro. Esimerkiksi HyperSense- ja Pro -malliversioissa on käytössä haptisen palautteen tarjoava värähdyselementti ja kaikissa versiossa käytetään Triforce-elementtejä. Lisäksi kuulokkeiden koko on aiempaa kompaktimpi.

Valmistaja kertoo ottaneensa uuden malliversion suunnittelussa vaikutteita Blackshark- ja Nari-malleistaan. Kraken V3 yhdistääkin niistä tuttuja piirteitä.

Pelituntumaa parantamassa on Hypersense- ja Pro -versioissa Nari-mallistosta tuttu HyperSense-teknologia, joka mahdollistaa kuulokkeiden värähtelyn haptisen palautteen antamiseksi. Käytössä oleva pienikokoinen L5-värähdyselementti toimii nyt äänien tukena 20 – 200 hertsin taajuusalueella, ja palautteen määrä on portaallisesti säädettävissä. Värähtely ei vaadi toimiakseen erillistä ohjelmistoa, vaan se pystytään tuottamaan kuulokkeissa käytännössä reaaliaikaisesti – viivettä syntyy vain viisi millisekuntia.

Kuulokkeiden kupeissa käytetään kahden materiaalin ratkaisua. Kupin sisäosassa käytetään kangasta, mutta ulkopuolella tekonahkaa. Tällä ratkaisulla haetaan riittävää kulutuskestävyyttä, mutta samalla käyttömukavuutta ja haptiselle palautteelle toimivia olosuhteita. Pehmuisteissa on käytetty muistivaahtoa ja kuulokkeiden pannassa on teräsvahvisteinen runko. Kaikissa malliversiossa käytössä on Razer RGB Chroma -valaistus.

Äänentoistosta vastaavat kolmiosaiset, 50-millimetriset Triforce-elementit, ja kuulokkeet tukevat THX Spatial -tilaääntä. Kaikkien Kraken V3 -malliversioiden mikrofoni on irrotettavissa. Pro-versiossa käytetään superkardioidimikrofonia, kun muissa versiossa tyydytään kardioidimikrofoniin.

Kraken V3 -mallistosta vain Pro-versio on langaton, kaksi muuta sisältävät tietokoneeseen kytkettävän USB-A-liitännän, joka toki löytyy myös Pro-versiosta. Jälkimmäisessä on muista poiketen myös 3,5 millimetrin ääniliitäntä.

Razer Kraken V3 -malliston hinnat ovat valmistajan mukaan seuraavat: Kraken V3 110 euroa, Kraken V3 HyperSense 140 euroa ja Kraken V3 Pro 210 euroa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/razer-julkaisi-suosikkikuulokkeen-uudistetun-version-kraken-v3-pelikuulokkeista-tarjolle-nyt-kolme-eri-malliversiota-joista-kaksi-tarjoaa-myos-varahtelytoiminnon/

Aiheeseen liittyvät artikkelit