Kehittäjä lupaa: Mortal Kombat 11 on upea myös Nintendo Switchillä – Betatestausta ei silti ole luvassa

Mortal Kombat 11 julkaistaan tällä kertaa PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä ensimmäistä kertaa sarjan historiassa myös Nintendo Switchille. Pelin tuottaja Trevor Traub lupaakin Switch-version olevan loistava.

Game Revolutionin haastattelussa Traub kertoi pitävänsä Switch-versiosta erityisen paljon ja sanoi yllättyneensä siitä kuinka hyvältä pelaaminen tuntui Joy-Coneilla. ”Yritämme saavuttaa mahdollisimman suuren yleisön, joten julkaisemme pelin myös Switchille.”

Peli on saatu pyörimään Switchillä sulavasti, mutta tiettyjä graafisia uhrauksia on luonnollisesti jouduttu tekemään. Traub lupaa pelin näyttävän niistä huolimatta edelleen ”fantastiselta”. Switch-version kehitystyöstä vastaa Shiver Entertainment.

Laadusta huolimatta Mortal Kombat 11:n betaan Nintendo Switch- tai PC-pelaajilla ei ole asiaa. Sen sijaan mukaan otetaan vain pelin Xbox One- tai PlayStation 4 -version ennakkotilaajat. Betatestauksen on määrä alkaa 28. päivä maaliskuuta, siinä missä lopullinen peli julkaistaan 23. päivä huhtikuuta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/kehittaja-lupaa-mortal-kombat-11-on-upea-myos-nintendo-switchilla-betatestausta-ei-silti-ole-luvassa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit