E3: Xbox-studiopomo lupailee laadukkaita hittipelejä kolmen kuukauden välein

Xbox Game Studiosin johtajan mukaan Xboxille ja Windows PC:lle pyritään tuomaan uutta, laadukasta pelattavaa tasaisin väliajoin.

Microsoft ja Xbox panostavat entistä enemmän pelikehitykseen, sekä Xbox Game Pass -tilauspalveluun. Xbox Game Studiosin johtaja Matt Booty onkin E3-messujen haastattelussa todennut, että Xboxille on tarkoitus julkaista suuren luokan peli noin neljä kertaa vuodessa.

VG24/7 kertoo, että Bootyn mukaan tavoitteena on tarjota uutta, laadukasta pelattavaa heti, kun pelaaja on selvinnyt yhdestä pelistä. Booty ei tarkoita vain suuren luokan AAA-pelejä, vaan hän mainitsee myös Hellblade: Senua’s Sacrificen ja Psychonauts 2:n kaltaiset, hieman pienemmät julkaisut.

Bootyn suunnitelma kuitenkin tarkoittaa oletettavasti vain Microsoftin yksinoikeuspelejä, sillä uutta pelattavaa ilmestyy tietenkin niin Xboxille kuin Windows PC:ellekin huomattavasti useammin. VG24/7 arvelee, että tasaisen julkaisurytmin on tarkoitus tukea myös Xbox Game Pass -palvelua, joka saapui juuri avoimena beta-versiona myös PC:lle. Kaikki Microsoftin omat pelit ilmestyvät suoraan myös Xbox Game Passin valikoimaan.

Xbox Game Studios, eli entinen Microsoft Studios, julkaisee tänä vuonna vielä Gears 5:n 10. syyskuuta, sekä Psychonauts 2:n, jonka julkaisupäivää ei ole paljastettu.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/e3-xbox-studiopomo-lupailee-laadukkaita-hittipeleja-kolmen-kuukauden-valein/

Aiheeseen liittyvät artikkelit