Fortniten haavoittuvuus päästi hakkerit varastamaan käyttäjätilejä – Jopa 200 miljoonaa pelaajaa oli konnien armoilla

Maailman suosituin peli piti sisällään haavoittuvuuden, jonka ansiosta käyttäjätilien hakkerointi osoittautui kovin helpoksi.

Fortniten posketon suosio on luonut valtavan peliyhteisön lisäksi myös suuria seteleitä peliä kehittävälle Epic Gamesin. Matkan varrella on ollut monia ongelmia, joista tuorein on avannut käyttäjätilit hakkereiden käytettäväksi.

Techraptor-julkaisu kertoo, että Fortnite on ollut täysin avoinna sellaisille hakkereille, jotka ovat tarpeeksi kyvykkäitä nappaamaan itselleen kokonaisia käyttäjätilejä. Tällöin hakkeri voi esimerkiksi esittää kaapatun tilin omistajaa pelissä – ja vielä täysin ilman kyseisen käyttäjän salasanaa.

Yli 200 miljoonaa pelaajaa koskettava haavoittuvuus antoi mahdollisuuden käyttää hyväkseen kolmea eri bugia, jotka yhdistämällä käyttäjätilit olivat täysin avoinna mustahattuisten pitkäkyntisten iloksi.

Kaikeksi onneksi Epic Games on vastannut tilanteeseen korjaamalla haavoittuvuuden nopeasti. Epicillä ei ole vielä varmuutta siitä, kuinka moni tili on joutunut kaapatuksi.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/fortniten-haavoittuvuus-paasti-hakkerit-varastamaan-kayttajatileja-jopa-200-miljoonaa-pelaajaa-oli-konnien-armoilla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit