Analyytikon mielipide: Sony tekee todella tyhmästi jättäessään E3-pelimessut väliin

Wedbush Securitiesille työskentelevän analyytikko Michael Pachterin mukaan Sony on tekemässä valtavan virheen jättäessään ensi kesän E3-pelimessut väliin.

Sony tiedotti marraskuussa jättävänsä ensi kesän E3-pelimessut kokonaan väliin. Päätös on melko erikoinen, sillä E3:t ovat vuoden suurin pelitapahtuma joka kerää puoleensa valtavan määrän huomiota.

Myös Wedbush Securitiesille työskentelevän analyytikko Michael Pachter on kertonut Gamingboltin haastattelussa, ettei tämä usko Sonyn toimivan viisaasti. ”Sonyn päättäjät ovat todennäköisesti tulleet siihen lopputulokseen, etteivät he saa tapahtumasta rahalle vastinetta, mutta he ovat väärässä. Vaikka esitys maksaisi 15 miljoonaa dollaria, saa siitä varmasti 15 miljoonan edestä näkyvyyttä.”

Myöskään Sonyn viime kesäinen E3-esitys ei mennyt Pachterin mukaan nappiin: ”Sonyn esitystä oli vaikea ymmärtää eikä se ollut hauskaa seurattavaa. Ja se maksoi todennäköisesti valtavan määrän rahaa. Nyt Sony ei myönnä virhettään ja yritä uudelleen, vaan jättää sen sijaan koko tapahtuman väliin.” Pachter uskookin Sonyn palaavan takaisin E3:een myöhempinä vuosina.

Osasyynä E3-messujen sekä vuoden 2018 PlayStation Experiencen väliin jättämiseen on myös se, ettei Sonyllä ole tarpeeksi esiteltävää. ”Sony julkaisee PlayStation 5:n todennäköisesti vuoden 2020 keväällä ja esittelee sen vuoden 2019 lopulla. Samalla Sony säästää isoja pelijulkaisuja uudelle konsolisukupolvelle.”

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/analyytikon-mielipide-sony-tekee-todella-tyhmasti-jattaessaan-e3-pelimessut-valiin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit