Kuva: Näin kehittäjät piilottivat omat vitsinsä PS5:n hittipeliin

Deathloopista löytyy koko joukko easter egg -salaisuuksia, jotka vain Arkane Studiosin kehittäjät ymmärtävät.

Viime vuoden parhaimpiin peleihin kuuluva Deathloop sisältää monipuolisen ja yksityiskohtaisen pelimaailman, johon voi uppoutua tuntikausiksi. Mutta vaikka pelin koluaisi viimeistä nurkkaa myöten, ei pelaaja varmasti voi bongata kaikkia kehittäjien piilottamia easter egg -salaisuuksia.

Pelialan uutissivusto 80 LEVEL on bongannut nipun Arkane Studiosin pelisuunnittelija Yannick Gombartin julkaisemia kuvia Deathloopin esineistä. Tyylikkäiden designien joukossa on myös koko joukko easter eggejä, jotka viittaavat muihin Arkanen työntekijöihin.

LUE MYÖS: Arvostelu | Deathloop on yksi vuoden 2021 parhaista peleistä – ”Lähes viiden tähden toimintaa”

Alta näet taulukon, jossa Gombart paljastaa kuinka erilaiset Deathloopin pelimaailmasta löytyvät tuotemerkit viittaavat itseasiassa Arkanen pelisuunnittelijoihin. Kunkin esineen alla kerrotaan, keneen sillä viitataan. Kyseessä on erinomainen esimerkki pelikehittäjien omista pikku vitseistä, joita pelit voivat olla pullollaan ilman, että pelaajat saavat koskaan tietää siitä.

Deathloop easter eggs

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/kuva-nain-kehittajat-piilottivat-omat-vitsinsa-ps5n-hittipeliin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit