MSI julkisti tyylitellyn Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition -kannettavan

MSI on aloittanut yhteistyön Fragmentin Design – vaatebrändin kanssa. Tämän johdosta myyntiin tulee erikoisversio Creator-sarjan kannettavasta tietokoneesta, joka kantaa vaatemerkin taustalta löytyvän Hiroshi Fujiwaran nimeä.

Fragment Designin brändiyhteistyön tuloksena syntynyt MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition -kannettavan ulkonäössä on leimallisia piireteitä, kuten lasesleikattu kaksoissalamalogo ja syvänmusta alumiinirunko. Brändien kumppanuudesta kertova symboli löytyy näppäimistön oikealta puolelta, ja myös pohjapuolella on salamalogo.

Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition on varustettu Intelin 11. sukupolven Core i9 -suorittimella ja NVIDIAN GeForce RTX 3000 -sarjan näytönohjaimella. Kannettavassa käytetään AUO:n AmLed-teknologialla toteutettu miniled-näyttöä 16:10 -kuvasuhteella. Myös näppäimistön kerrotaan olevan miniled-taustavalaistu.

Tätä erikoisversiota tuodaan myyntiin vain 3000 kappaleen erä. Hintaa ei kuitenkaan valmistajan tiedotteessa paljastettu, mutta sen voi odottaa kohoavan selvästi yli 3000 euron.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/msi-julkisti-tyylitellyn-creator-z16-hiroshi-fujiwara-limited-edition-kannettavan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit