Ruotsalaisen Starbreezen kuolemanspiraali syvenee: Viranomaiset tekivät iskun studioon, yksi henkilö pidätettiin

Starbreeze-studio on todellisessa kurimuksessa, sillä se on vakavien talousvaikeuksien lisäksi myös viranomaisten syynissä sisäpiirikauppojen vuoksi.

Ruotsalaiset viranomaiset ovat tehneet ratsian Starbreeze Studiosin toimitiloihin, tietää Gamesindustry-julkaisu. Sen seurauksena yksi henkilö on pidätetty epäiltynä törkeistä sisäpiirikaupoista.

Viranomaiset veivät mennessään Starbreezen toimiston tietokoneet ja asiakirjat. Ilmeisesti studiota kokonaisuutena epäillä rikoksista, vaan tutkinta keskittynee vain yhden henkilön toiminnan tutkimiseen, kertoo Starbreezen sijoitusjohtaja tiedotteessaan.

Uutisoimme aiemmin kuinka Starbreezen varat ovat vähissä, ja se onkin ryhtynyt järjestelemään toimintaansa uusiksi. Sen ongelmat alkoivat Overkill’s The Walking Dead -pelin kehnon menestyksen myötä. Starbreeze on aiemminkin ilmoittanut huonosta taloudellisesta tilanteestaan, mutta nyt studio joutuu kunnolla miettimään miten se voisi selvitä ongelmistaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/ruotsalaisen-starbreezen-kuolemanspiraali-syvenee-viranomaiset-tekivat-iskun-studioon-yksi-henkilo-pidatettiin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit