World War Z:n PC-version myynti sujuu hyvin Epic Games Storesta huolimatta

Epic Games Store tuntuu olevan punainen vaate joillekin PC-pelaajille. Siitä huolimatta pelikaupassa eksklusiivisesti julkaistun World War Z:n myynti on lähtenyt hyvin käyntiin.

Epic Games Storen mukaan World War Z reilu viikko sitten ilmestynyt zombiräiskintä on myynyt pelikaupassa jo yli 250 000 kopiota. Epic Games Storen mukaan myös Satisfactory, Anno 1800, Metro Exodus ja Tom Clancy’s The Division 2 ovat myyneet kaupassa hyvin ja viime viikonloppu oli pelikaupalle ennätyksellinen.

Muropaketin aiemmassa äänestyksessä 51 prosenttia vastaajista kertoi, etteivät he käytä Epic Games Storea lainkaan. Vain 15 prosenttia vastaajista piti pelikauppaa yhtä hyvänä vaihtoehtona kaikkiin muihin pelikauppoihin verrattuna.

Taannoisessa arvostelussa World War Z keräsi kolme tähteä viidestä ja saatesanat ”World War Z on aivotonta zombiräiskintää, joka onnistuu kuitenkin viihdyttämään kohtuullisen hyvin.”

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/world-war-zn-pc-version-myynti-sujuu-hyvin-epic-games-storesta-huolimatta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit