Näytellyn Halo-sarjan työstäminen vaikeutui – Ohjaaja otti lähtöpassit

Suosittua Halo-pelisarjaa ollaan muokkaamassa näytellyksi sarjaksi, mutta nyt hankkeen eteneminen on törmännyt uusiin haasteisiin sen ohjaajan poistuessa kuvioista.

Pelielokuvat ja -sarjat eivät ole päässeet odotusten mukaiselle tasolle, kiitos esimerkiksi saksalaisen elokuvaohjaajan Uwe Boll. Bollin ansiosta pelielokuvat ovat vitsailun aiheita, ja sama pätee myös sarjoihin. Showtime-kaapelitelevisioverkko työstää parhaillaan Halo-pelistä näyteltyä sarjaa, mutta nyt projektin tulevaisuus on epävarma, sillä sen ohjaaja Rupert Wyatt on poistunut kuvioista.

Halon tuotantoaikataulu on venynyt, sillä Showtime ymmärrettävästi haluaa tehdä kaikkensa, jotta sarjasta tulee mahdollisimman hyvä. Projektin pitkittyminen on aiheuttanut ongelmia Wyattille, sillä hänellä on Halon lisäksi muitakin rautoja tulessa. Ohjaajan ja Showtimen teiden erkaantuminen on tapahtunut hyvässä hengessä, ja Wyatt toivottaakin Halo-projektille kaikkea hyvää.

Sarja pohjautuu alkuperäiseen vuoden 2001 Halo: Combat Evolved -peliin, ja siinä seurataan Master Chief -hahmon touhuja tämän kamppaillessa Covenant-olioiden metkuja vastaan. Näytelty sarja on ollut työstössä jo pitkään, ja Showtime päätti vihdoinkin näyttää projektille vihreää valoa viime heinäkuussa. Siitä ei ole hiiskuttu sittemmin, mutta Halo tuntuu etenevän tasaisesti, vaikka erilaisia viivästymisiä onkin tullut matkan varrella eteen.

Halo-sarjan tuotannon kaavaillaan pyörähtävän käyntiin ensi vuoden puolella, tietää Gamerant-sivusto.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/naytellyn-halo-sarjan-teko-vaikeutui-ohjaaja-otti-lahtopassit/

Aiheeseen liittyvät artikkelit