Disney vahvisti: Ainakin yksi odotetuista Marvel Studios -sarjoista saapuu Disney Plussaan vielä tänä vuonna

Disney Plus täyttää marraskuussa yhden vuoden ja sen kunniaksi palvelussa julkaistaan uusi Marvel-sarja vielä tämän vuoden puolella.

Colliderin uutisen mukaan Marvel-fanit saavat iloita vielä tämän vuoden puolella ensimmäisestä uudesta Disney Plussaan saapuvasta Marvel-sarjasta. Disney+ täyttää marraskuussa yhden vuoden ja tiedotteen mukaan WandaVision julkaistaan sen jälkeen vielä tämän vuoden puolella.

Joululahja Marvel-faneille, enkäpä?

Paul Bettanyn ja Elizabeth Olsenin tähdittämän WandaVisionin on käsikirjoittanut Jac Schaeffer ja Bettany-Olsen -kombon lisäksi siinä nähdään ainakin Kat Dennings, Randall Park, Teyonah Parris ja Kathryn Hahn.

Alun perin ennen WandaVisionia piti ilmestyä sekä The Falcon and the Winter Soldier -sarja että valkokankailla Black Widow. Koronan vuoksi Black Widow -elokuvan ensi-iltaa siirrettiin myöhemmäksi, ja Falconin ja Buckyn sarjan kuvaukset pääsevät uutisten mukaan jatkumaan puolestaan tällä viikolla, joten sen julkaisuaikataulu on vielä toistaiseksi auki. WandaVision saattaa siis olla ainoa Marvel-uutuus tänä vuonna.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/disney-vahvisti-ainakin-yksi-odotetuista-marvel-studios-sarjoista-saapuu-disney-plussaan-viela-tana-vuonna/

Aiheeseen liittyvät artikkelit