Resident Evil -leffan reboot tulee olemaan todella pelottava, vannoo projektin kimpussa oleva ohjaaja

Resident Evil -elokuvasta ollaan puuhaamassa reboot-versiota, eikä siitä tule puuttumaan kauhua.

Aiemmin tänä vuonna oli liikkeellä huhu, jonka mukaan Netflix olisi tuottamassa Resident Evil -sarjaa. Tästä ei mitä ilmeisimmin tullut mitään, sillä sen etenemisestä ei ole kerrottu.

Johannes Roberts, joka tunnetaan elokuvista 47 Meters Down ja Forest of the Damned, on kertonut haastattelussa olevansa mukana Resident Evil -reboot-elokuvan tekemisessä.

Roberts on kertomansa mukaan esitellyt eräälle tuotantoyhtiölle sitä, millaisen reboot-version Resident Evilistä voisi tehdä.

“Suunnittelemme projektia parhaillaan, ja se on mahtavaa. Elokuvasta tulee käsittämättömän pelottava, ja se palaa takaisin pelisarjan alkujuurille”, julistaa Roberts. Ohjaaja toteaa, ettei hänellä ole lupaa kertoa projektista lisäksi muuta kuin sen, että se tulee olemaan hyvin viihdyttävä.

Ei ole selvää, keitä elokuvassa nähdään, joten esimerkiksi aiemmissa elokuvassa pääosaa näytelleen Milla Jovovichin paluusta Resident Evilin maailmaan ei ole varmuutta. Asiasta uutisoi PC Gamer.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/resident-evil-leffan-reboot-tulee-olemaan-todella-pelottava-vannoo-projektin-kimpussa-oleva-ohjaaja/

Aiheeseen liittyvät artikkelit