Civilization 5 -kehittäjän seitsemän vuotta hiottu At the Gates sai julkaisupäivän lisäksi trailerin

Sivilisaation loppuromahdukseen keskittyvälle At the Gatesille on annettu julkaisupäivämäärä, ja lisäksi Civilization 5 -kehittäjän pelille on julkaistu uusi traileri.

Civilization 5 -kehittäjä Jon Shafer on työstänyt At the Gates -strategiapeliä viimeiset seitsemän vuotta, ja nyt sille on annettu julkaisupäivämäärä: PC-pelin kimppuun päästään tammikuun 23. päivä. Projekti keräsi Kickstarterissa lähes 90 000 euron verran rahoitusta, muistuttaa Eurogamer-julkaisu,ja pitkällinen projekti on vihdoin valmistunut.

At the Gates ei lähde liikkeelle sivilisaation alkumetreiltä, vaan konseptina on pikemminkin yhteiskunnan romahduksen seuraaminen. Pelissä ollaan barbaarisen kuningaskunnan johdossa, joka on valmiina tekemään selvää hiipuvasta Rooman valtakunnasta.

Shafer sanoo aina olleensa kiinnostunut kehittämään pelejään innovatiivisesti, eikä At the Gates ole poikkeus. Strategiapeligenre on hänen mukaansa päässyt muuttumaan tunkkaiseksi, vaikka sillä onkin suunnaton potentiaali. Hän pyrkiikin imemään vaikutteita juuri tästä potentiaalista yhdistelemällä roguelike-elementtejä perinteiseen 4X-strategiakaavaan.

Lisätietoja pelistä löytyy sen Steam-sivuilta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/civilization-5-kehittajan-seitseman-vuotta-hiottu-at-the-gates-sai-julkaisupaivan-lisaksi-trailerin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit