Microsoft: “Olemme yllättyneitä siitä, kuinka laadukkaita pelejä studiomme ovat kehittämässä” – luvassa monia uusia julkaisuja ja jatko-osia

Microsoft Games -markkinointijohtaja kertoo olleensa iloisesti yllättynyt, miten hyviä pelejä Microsoftin hankkimat studiot ovat parhaillaan tekemässä.

Microsoft on hankkinut reilun vuoden aikana monia studiota: Playground Games, Undead Labs, Compulsion Games, Ninja Theory, Obsidian, inXile ja Double Fine ovat kaikki Microsoft Studios-kehittäjiä.

Jokainen näistä pelitaloista on parhaillaan luomassa monia julkistamattomia pelejä, jotka ovat Microsoft Games -markkinointijohtajan mielestä todella innovatiivisia ja mahtavia.

Aaron Greenberg kertoo haastattelussa, kuinka hänestä on miellyttävää käydä Microsoftin hankkimilla uusilla studioilla katsomassa, mitä kaikkea niillä on muhimassa.

Greenberg sanoo, että studioilla kehitetään parhaillaan useita ja toisistaan poikkeavia pelejä, jotka ovat hänen mielestä todella jännittäviä.

“Luvassa on monia erilaisia ja upeita yllätyksiä, jotka tulevat säväyttämään pelaajia ensi vuonna”, Greenberg lupaa.

Hän takaa, että monien uusien pelien lisäksi tarjolle tulee myös jatko-osia.

On mahdollista, että joitain tällaisia salaperäisiä pelejä tullaan esittelemään marraskuussa, kun X019-tapahtuma pyörähtää käyntiin. Asiasta uutisoi Wccftech-sivusto.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/microsoft-olemme-yllattyneita-siita-kuinka-laadukkaita-peleja-studiomme-ovat-kehittamassa-luvassa-monia-uusia-julkaisuja-ja-jatko-osia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit