Horizon Zero Dawnin tarina jatkuu tänä vuonna, vaan ei vielä pelissä

Horizon Zero Dawnin maailmaan sijoittuva sarjakuva käynnistyy myöhemmin tänä vuonna

Horizon Zero Dawnin julkaisusta on vierähtänyt jo kolme vuotta, ja miljoonat pelaajat odottavat kuumeisesti jatkoa Guerrilla Gamesin hittipelille. Jatko-osaa ei ikävä kyllä vieläkään ole julkistettu, mutta jotain uutta pelin faneille on sentään luvassa.

Eurogamer nimittäin raportoi, että Titan Comics on julkistanut virallisen Horizon Zero Dawn -sarjakuvan, joka alkaa ilmestyä kesällä. Ensimmäinen numero ilmestyy tiettävästi heinäkuun lopulla, mutta jo sitä ennen pelistä julkaistaan yksittäinen prequel-sarjakuva, joka sijoittuu aikaan ennen pelin tapahtumia. Tämä julkaistaan Free Comic Book Day 2020 -tapahtuman yhteydessä 2. toukokuuta.

Kesällä alkava Horizon Zero Dawn -sarja puolestaan jatkaa hittipelin tarinaa itsenäisellä kertomuksella. Virallisen kuvauksen mukaan pelistä tuttu metsästäjä Talanah lähtee kohtaamaan uudenlaista robottiolentojen uhkaa pelisankari Aloyn kadottu arvoituksellisesti.

Alta näet Horizon Zero Dawn -sarjakuvan virallisen kansikuvan.

Aiemmin maaliskuussa selvisi, että alkuperäinen Horizon Zero Dawn ilmestyy tänä vuonna viimein myös PC:lle. Pian siis myös PC-pelaajat pääsevät nauttimaan huikeasta toimintaroolipelistä, jos vain koneessa riittää tehoja.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/horizon-zero-dawnin-tarina-jatkuu-tana-vuonna-vaan-ei-viela-pelissa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kuvat: Horizon Zero Dawn -sarjakuvan ensimmäinen n...
Kun
pelit valehtelevat: Doom ja neljä muuta peliä,...