Corsair julkaisi Ironclaw RGB Wireless- ja Glaive RGB Pro -pelihiiret

Julkaistut hiiret ovat päivitettyjä versioita edeltäjistään. Ironclaw RGB Wireless -hiiri päivitettiin langattomaksi ja Glaive RGB Pro -hiirestä päivitettiin muun muassa anturi.

Corsair julkaisi päivitetyt versiot Ironclaw RGB- ja Glaive RGB -pelihiiristä. Uudet mallit kulkevat nimillä Ironclaw RGB Wireless ja Glaive RGB Pro. Ensimmäisen kohdalla merkittävin päivitys langattomuus, mutta samalla ohjelmoitavien näppäinten määrää on kasvatettu. Glaive RGB Pro -hiiressä näppäinten määrä kasvaa edeltäjään verrattuna yhdellä ja samalla optinen anturi sai päivityksen.

Langattoman Ironclaw RGB Wireless -hiiren akkukestoksi lupaillaan 60 tuntia, kun yhteystekniikkana käytetään Bluetoothia. Corsairin kehittämällä Slipstream Wireless -tekniikalla akkukesto on parhaillaan 45 tuntia, kun RGB-valaistus on kytkettynä pois päältä. Hiiren anturi on Pixartin optinen PMW3391, joka kykenee parhaimmillaan 18000 DPI:n tarkkuuteen.

Hiirestä löytyy uuden version myötä yhteensä 10 ohjelmoitavaa näppäintä. Päänäppäimissä käytetään edeltäjänsä tapaan Omronin kytkimiä, joille luvataan 50 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Glaive RGB Pro -pelihiiressä yksi päivityskohteista on anturi, joka on nyt Pixartin optinen PMW3391, joka kykenee edellä mainitun tavoin 18000 DPI:n tarkkuuteen. Ohjelmoitavien näppäinten määrää on kasvatettu yhdellä, eli uudessa mallissa näppäimiä on yhteensä seitsemän. Päänäppäimistä löytyy samaan tapaan Omronin kytkimet, joiden käyttöiäksi lupaillaan 50 miljoonaa klikkausta.

Corsairin uusien pelihiirien toimitukset ovat alkaneet. Ironclaw RGB Wireless- ja Glaive RGB Pro -hiiret ovat hinnoiteltu valmistajan omassa verkkokaupassa 79,90 euroon.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/corsair-julkaisi-ironclaw-rgb-wireless-ja-glaive-rgb-pro-pelihiiret/

Aiheeseen liittyvät artikkelit