Beta-testaaja yritti striimata Anthemia luvatta – Menetti rangaistukseksi koko Origin-pelikirjastonsa

BioWaren työstämää Anthemia testaamaan päässyt henkilö on saanut varsinaisen opetuksen. Hän yritti striimata peliä Switchissä ilman lupaa, ja Electronic Arts vastasi tällaiseen toimintaan poistamalla testaajan kaikki pelit sen Origin-palvelusta.

Niin testaajille kuin toimittajillekin tulee monien pelien mukana sopimus siitä, milloin uudesta tuotteesta oikein sopii puhua. Näin on myös BioWaren Anthem-pelin kohdalla, jota eräs testaamassa ollut pelaaja on yrittänyt striimata Twitchissä ilman lupaa. Electronic Arts ei katsonut tällaista toimintaa mitenkään erityisen hyvällä silmällä, sillä pelaaja on mitä ilmeisimmin menettänyt kokonaan Origin-pelikirjaston sisällön.

YouTube-kanava LiveFails näyttää mitä tapahtui, kun kyseinen testaaja koetti striimata peliä, huomioi Comicbook-sivusto.

Anthemin tuottaja Mark Darrah on tehnyt sosiaalisessa mediassa hyvin selväksi, ettei salassapitosopimusta sovi rikkoa: pelistä ei saa esittää yhtään mitään ennen sen julkaisua. Sen sijaan helmikuussa ilmestyvää demoa voinee striimata sydämensä kyllyydestä.

Anthem ilmestyy helmikuun 22. Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/beta-testaaja-yritti-striimata-anthemia-luvatta-menetti-rangaistukseksi-koko-origin-pelikirjastonsa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit