Respawn otti niskalenkin Apex Legends -huijareista – ”En tajua miten jäin kiinni ja nyt harmittaa”

Respawn Entertainment on onnistunut kehittämään Apex Legendsin huijauksenestoa jälleen eteenpäin, mikä on suuttuttanut huijarit

Respawn lupasi jo aiemmin että se aikoo kitkeä huijarit Apex Legendsistä mahdollisimman tehokkaasti. Maaliskuun 11. päivään mennessä räiskinnästä olikin heitetty ulos jo yli 335 000 huijaria.

Haasteelliseksi operaation tekee se, että Apex Legends on ilmaispelattava peli, joten huijarit voivat aina luoda uuden pelitilin. Respawn on kuitenkin ottanut asian huomioon, mikä yllätti myös huijarit.

Reddittiin julkaistussa kuvakaappauksessa huijarit kertovat omalla keskustelufoorumillaan kokemuksistaan, joiden perusteella nämä saavat peliin porttikiellon vaikka käytössä olisi kokonaan uusi pelitili. Respawn ilmeisesti merkkaakin huijarin tietokoneen epäluotettavaksi, jolloin uuden tilin luominen ei auta.

Toisessa kuvakaappauksessa huijari ihmettelee, kuinka Respawn onnistui saamaan tämän kiinni. Samalla huijari avautuu tilanteen harmillisuudesta, sillä tämä oli käyttänyt huijausohjelmaan 27 dollaria ilmeisen turhaan. Lisäksi tämä oli menettänyt pelitilinsä ja tälle ostetut kosmeettiset tavarat.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/respawn-otti-niskalenkin-apex-legends-huijareista-en-tajua-miten-jain-kiinni-ja-nyt-harmittaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit