PlayStation 5:n ensimmäisestä pelistä paljastettiin pelikuvaa – Godfall ottaa kaiken irti tulevan konsolin erikoisominaisuuksista

Godfall julkistettiin virallisesti The Game Awardsien yhteydessä. Nyt pelistä on julkaistu myös lyhyt pätkä pelikuvaa, joka on peliä kehittävän Counterplay Gamesin toimitusjohtaja Keith Leen mukaan kuvattu pelin omalla pelimoottorilla ilman esirenderöintiä.

Kuten kerroimme eilen, muistuttaa Godfall trailerinsa perusteella hieman Darksiders-pelejä. Pelissä on kyse kolmannen kamerakulman hack-and-slash-pelistä, jossa kerätään maasta parempia varusteita ARPG-tyyliin.

PlayStation Lifestylen haastattelussa Lee vahvisti, että kyse on PlayStation 5:n julkaisupelistä. Sen vuoksi peli ottaa kaiken irti uuden konsolin erikoisominaisuuksista. ”PlayStation 5:n SSD-levy mahdollistaa pelimaailman saumattoman latauksen. Myös pelimaailman yksityiskohtiin on voitu panostaa uudella tavalla”, Lee kertoi.

PlayStation 5:n ohjaimessa perinteinen tärinä korvattu haptisella palautteella, joka parantaa pelien immersiota. Lisäksi L2 ja R2 -painikkeet on korvattu ”adaptiivisillä liipaisimilla” joiden tuntuma muuttuu tilanteesta riippuen. Ominaisuutta hyödynnetään myös Godfallissa, jossa se tekee miekkailusta realistisemman tuntuista.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/playstation-5n-ensimmaisesta-pelista-paljastettiin-pelikuvaa-godfall-ottaa-kaiken-irti-tulevan-konsolin-erikoisominaisuuksista/

Aiheeseen liittyvät artikkelit