Siilisoftware

Siilisoftware - Suomalaisia pelejä

Siilisoftware - Suomalaisia pelejä

Siilisoftware.fi on vuonna 2000 perustettu tiimi, joka on tehnyt useita freeware pelejä ja ohjelmistoja. Siilisoftwaren tuotanto hiipui 2006 vuonna, eikä sen jälkeen ole julkaistu, kuin epävirallisia testiversioita.

Eräjorma

Eräjorma pelit ovat urheilupainotteisia strategiapelejä. Poiketen useista kalastus- ja metsästyspeleistä, kyseisessä peleissä on raha mukana jolla voi ostaa parempia varusteita, jotka vaikuttavat saaliin määrään ja kokoon.

Kiihdytyspeli

Kiihdytyspelisarjat pohjautuvat strategiaan ja autourheiluun. Niissä aloitetaan peli pienellä määrällä rahaa ostamalla huonon auton ja virittämällä sitä. Kilpailuja voittaessa pelaaja pystyy rakentamaan autoaan paremmaksi ja nousemaan kilpailusarjoissa ylemmille tasoille. Eri versioista voit lukea tarkemmin http://kiihdytys.net sivustolta, joka on perustettu pelkästään Kiihdytyspelille ja sen eri versioille.

Farmi Maatalouspeli

Farmi maatalouspeli on strategiapohjainen bisnessimulaatio, jossa pelaaja aloittaa 1980-luvulla maajussina pohjolan lakeuksilla. Pelissä aloitetaan pienillä pääomasijoituksilla ja pyritään tuottamaan voittoa tilallaan. Voitoilla pystytään laajentamaan maatilaa ja ostamana lisää eläimiä. Kun maatila on saatu rullaamaan, voidaan pelissä alkaa sijoittamaan jalostuslaitoksiin. Pelin parhaimpana ideana onkin juuri jalostaminen. Jalostuksen periaate on tuottaa ensin esim. lehmällä maitoa, joka kuljetetaan omaan meijeriin, joka parantaa maidon laatua ja nostaa sen hintaa. Samalla meijerityöntekijä tuottaa maidosta juustoa, jonka hinta on maitoakin parempi. Pelaajan tehtäviin kuuluu myös työntekijöiden palkkaaminen, talouden hallinta, sekä monet muut maatilaan liittyvät askareet.

Siilinki tasohyppely

Siilinkin tasohyppely on melko yksinkertainen mutta kivalla grafiikalla varustettu tasohyppelypeli.

Kulutuslaskuri

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Be the first to comment on "Siilisoftware"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*