Rockstar avasi Red Dead Onlinen mikromaksut pelaajille

Rockstar myy nyt pelin sisäistä kultaa Red Dead Onlinen pelaajille. Kullalla voi hankkia pelin sisäisiä ostoksia nopeammin, ja joitain ”premium”-tavaroita myydään pelkästään kullan avulla.

Mikromaksut herättivät jo etukäteen kritiikkiä Red Dead Onlinen pelaajayhteisössä, sillä ne lukitsevat taakseen sisältöä jota on hyvin hankala hankkia peliä ilmaiseksi pelaamalla. Kotakun mukaan Rockstar on kyllä korjannut osan ylilyönneistä jo betan aikana, mutta kultaesineiden grindaaminen ilmaiseksi pelaamalla on edelleen varsin hidasta.

Kullalla voi ostaa esimerkiksi päivityksiä aseisiin – koska yhden kultaharkon grindaaminen pelaamalla kestää noin kahdeksan tuntia, voi vaikkapa pelin aloituskiväärin kaikkien metalliosien vaihtamiseen vaadittavan 30 kullan hankkiminen viedä pelaamalla jopa 240 tuntia.

Hyvänä uutisena Rockstar jakoi aiemmin kaikille Red Dead Onlinea tähän mennessä testanneille joululahksi 15 kultaharkkoa. Lahjan voi lunastaa vielä nytkin, mikäli peliä testaa ennen joulukuun 20. päivää.

Mikromaksuja käsitelleen Muropaketin toimittajan puheenvuoron voi lukea täältä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/rockstar-avasi-red-dead-onlinen-mikromaksut-pelaajille/

Aiheeseen liittyvät artikkelit