Microsoft tarjoaa nyt myös Crackdownin ilmaiseksi Xboxille

Aiemmin Microsoft on laittanut ilmaiseksi jakoon Pro Evolution Soccer 2019:n lisäksi PlayerUnknown’s Battlegroundsin Xboxille.

Aiemmin uutisoimme Crackdown 3:n laitteistovaatimuksista, ja nyt alkuperäinen Crackdown on ilmaiseksi jaossa Microsoft Storessa. Ei ole selvillä kuinka pitkään peliä tarjotaan, joten kannattaa olla nopea liikkeissään.

Toisaalta myös PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Pro Evolution Soccer 2019 ovat nekin yhä ilmaiseksi saatavilla, joten luultavimmin myös Crackdown on jaossa muutaman päivän verran.

Crackdownin voi ladata hankkia itselleen Xbox 360:lle ja Xbox Onelle, jolle peliä on paranneltu. Crackdown on avoimen pelimaailman räimintä, jossa pelaaja on geneettisesti huippuunsa viritetty superpoliisi – konnien ja rosvojen kauhu.

Microsoft antaa pelejä ilmaiseksi pois luultavasti huomenna alkavan X018-tapahtuman mainostamiseksi, kertoo Twinfinite-julkaisu.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/microsoft-tarjoaa-nyt-myos-crackdownin-ilmaiseksi-xboxille/

Aiheeseen liittyvät artikkelit