Steamin oudoimmat pelit – Osa 3/5: Genital Joustingissa John-niminen penis yrittää löytää elämänsa rakkauden

Steamin oudoimmat -juttusarjassa Muropaketti tutustuu Steamin tarjonnan pöhköimmiltä kuulostaviin peleihin. Kolmannessa osassa kerromme Genital Joustingista, jossa John-niminen penis yrittää löytää elämänsä rakkauden. 

Peniksen elämä ei ole helppoa. Arjen oravanpyörässä pitää selvitä aamurutiineista, joissa hammasharja täytyy työntää persaukkoon suun puuttuessa. Töihin täytyy ehtiä ajoissa ja toimistolla pienetkin asiat, kuten kopioiden ottaminen ja papereiden pyörittely ilman paperiviiltoja voivat osoittautua hankaliksi toimenpiteiksi ilman käsiä.

Jokapäiväisen elämän haasteista huolimatta Johnilla on suurempikin ongelma. John kaipaa rakkautta ja seuralaista lukiokavereiden jälleentapaamiskekkereihin. Toisten penisten löytäminen onnistuu esimerkiksi deittailusovellus weineristä, mutta miten peniksiltä onnistuu luistelu ensitreffeillä?

Tavallinen arjen sankari löytää helposti yhtymäkohtia Johnin elämään. Vaikka Genital Jousting voi nimensä ja teemansa perusteella kuulostaa väkisin väännetyltä shovelwarelta, on kyseessä ihan oikeasti kohtuullisen hauska ja laadukas peli.

Tarinatilan taustalla pippeliaiheisia puujalkavitsejä rauhallisella naisäänellä kertova kertoja on ottanut selvästi oppia The Stanley Parablesta ja kehittäjillä on selvästi riittänyt mielikuvitusta. Välillä ehkä vähän liikaakin ja pelaaja voi monesti miettiä millaisia päihteitä pelin käsikirjoittajat ovat käyttäneet.

John testaa päivätyössään erilaisten perspäristimien mukavuutta. Miten käy, kun takamukseen ahdettu aivan liian tehokas vibraattori saa John-raukan lentämään ympäri toimistoa?

Tarinatilan lisäksi hauskan sarjakuvamaisilla grafiikoilla kuvattu Genital Jousting on viihdyttävä bilepeli isommallekkin porukalle, mikäli kohtuullisen yliampuvat pelitilat osaa ottaa huumorilla. Tarjolla on useita minipelejä, kuten penisten painiottelu, jalkapallo ja kilpailu siitä kuka penetroituu ensimmäisenä toisen takamukseen. Kontrollit on nopea oppia ja moninpeliin mahtuu kerralla parhaimmillaan kahdeksan pelaajaa.

Pidemmän päälle Genital Joustingin sukupuolielimiin liittyvä vitsailu alkaa kyllä pursuta korvista. Siitä huolimatta 6,99 euron hintainen peli tarjoaa helposti viihdettä ainakin muutamiin illanistujaisiin, jos tekeminen meinaa muuten loppua kesken eikä kaveriporukasta löydy kovin pahoja mielensäpahoittajia.

Steamin oudoimmat -juttusarjan aiemmat osat löytyvät täältä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliartikkelit/steamin-oudoimmat-pelit-osa-3-5-genital-joustingissa-john-niminen-penis-yrittaa-loytaa-elamansa-rakkauden/

Aiheeseen liittyvät artikkelit