Cyberpunk 2077:ssa jokainen pelaaja on samalla lähtöviivalla, sillä ennakkotilaajille ei ole tarjolla minkäänlaista eksklusiivista sisältöä

CD Projekt Redin odotettu peli ei palkitse ennakkotilaajia millään tapaa.

Ensi vuonna saataville tuleva Cyberpunk 2077 on eittämättä viime vuosien odotetuin peli. Se poikkeaa muista isoista peleistä siinä mielessä, ettei sen ennakkotilaajille ole luvassa erityistä sisältöä, uutisoi Twisted Voxel -sivusto.

CD Projekt Redin mukaan jokainen pelaaja on samalla lähtöviivalla, eikä kukaan pääse nauttimaan ennakkotilauksen tuomista eduista – toisin kuin yleensä on tapana.

Tilanne on samanlainen kuin The Witcher 3:n kanssa, sillä myöskään sen ennakkotilaajat eivät saaneet kylkiäisenä erityisiä bonuksia.

Vaikka ennakkotilaajat saavat tyytyä samanlaiseen peliin, kuin ne jotka ostavat pelin vuosia sen julkaisun jälkeen, on todellisille pelaajille luvassa Cyberpunk 2077:n erikoisversioita. Eräs tällainen on noin 200 euroa maksava keräilijän pelipaketti, josta löytyy kaikenlaista synkkään lähitulevaisuuteen sijoittuvan pelin liittyvää asiallista materiaalia.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/cyberpunk-2077ssa-jokainen-pelaaja-on-samalla-lahtoviivalla-silla-ennakkotilaajille-ei-ole-tarjolla-minkaanlaista-eksklusiivista-sisaltoa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit