Fallout: New Vegas loppui aikanaan kuin seinään – nyt sille on viimeinkin tarjolla epävirallinen loppupeli

Fallout: New Vegasin pelaamista pääsee uuden modin ansiosta jatkamaan, ja pelimaailmakin näyttää sen vuoksi erilaiselta.

Obsidian Entertainmentin vuonna 2010 julkaistu Fallout: New Vegas on yksi sarjan pidetyimmistä peleistä, mutta sen pelaamista ei valitettavasti voinut jatkaa viimeisen päätehtävän jälkeen. New Vegas nimittäin oikeasti päättyy, vaikka pelaajalla olisi vielä sivutehtäviäkin jäljellä.

Pelimodaajien ansiosta New Vegasin lopun on jo pitkään voinut kiertää, mutta tuore Functional Post Game Ending -modi tarjoaa vielä enemmän. Kuten Kotaku kertoo, ei tämä pelimodi ainoastaan palauta pelaajaa New Vegasin autiomaahan viimeisen tehtävän jälkeen, vaan pelimaailma on myös muuttunut viimeisen tehtävän seurauksena.

Modaaja kazopert on muokannut peliä niin, että eri jaostojen taistelut ovat loppupelissä ratkenneet, ja pelaajan valinnat viimeisissä tehtävissä tietysti vaikuttavat tähän. Hän on jopa muutellut dialogia siten, ettei ristiriitaisuuksia pitäisi syntyä.

Varsinaisesti uutta sisältöä pelimodi ei siis tarjoa, mutta sen ansiosta pelaaja voi jatkaa Falloutin pelaamista rikkomatta immersiota. Lisätietoja ja modin latauslinkki löytyvät NexusModsista.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/fallout-new-vegas-loppui-aikanaan-kuin-seinaan-nyt-sille-on-viimeinkin-tarjolla-epavirallinen-loppupeli/

Aiheeseen liittyvät artikkelit