Traileri, pelivideo ja kuvagalleria: Mortal Kombat 11 saa massiivisen laajennuksen – mukana yllätysvieras valkokankaalta

NetherRealm Studios on julkistanut Mortal Kombat 11 -pelin tulevan Aftermath-laajennuksen, joka ilmestyy jo toukokuussa. Tarjoamme tuhdin paketin esimakua tulevasta laajennuksesta.

Viime vuonna ilmestynyt Mortal Kombat 11 saa toukokuussa uuden laajennuksen, joka kantaa nimeä Aftermath. Luvassa on paitsi uusia hahmoja ja pelikenttiä, myös kokonaan uusi tarinallinen kokonaisuus, joka jatkaa pääpelin tarinaa siitä, mihin se vuosi sitten jäi.

Heti alkuun voit katsoa Aftermathin virallisen julkistustrailerin.

Aftermath siis jatkaa Mortal Kombat 11:n tarinallista kampanjaa, joka sai aikanaan kehuja myös Muropaketin arviossa. Virallinen kuvaus laajennuksen tarinasta kuuluu näin: ”Tulen jumala Liu Kang, uusi ajan valtias ja Earthrealmin suojelija, joutuu luottamaan yllättävien liittolaisten ja tuttujen vihollisten apuun luodakseen uuden historian, kun kahden maailman kohtalot ovat vaakalaudalla.”

LUE MYÖS: Arvostelu: Mortal Kombat 11 kompuroi yksityiskohdissa, mutta tarinamoodi viehättää

Alta näet tarinallisen välivideon Mortal Kombat 11: Aftermathista.

Kuten videotkin paljastavat, tuo Aftermath kolme uutta pelihahmoa Mortal Kombat 11:n hahmogalleriaan. Näistä kaksi ovat aiemmista Mortal Kombat -peleistä tutut Fujin ja Sheeva, ja heidän tuekseen saapuu yksi kaikkien aikojen ikonisimmista elokuvahahmoista, RoboCop.

Legendaarinen robottipoliisi on aseistautunut useilla erikoiskyvyillä pistoolista olkatykkiin, ja hänen äänenään toimii tietysti RoboCopin alkuperäinen näyttelijä Peter Weller.

Hahmojen lisäksi Aftermathiin tuodaan ajan kuluessa kolme uutta skin packia, ja kaikki laajennuksen ennakkotilaajat saavat myös kaupan päälle Eternal Klash Skin Packin, joka sisältää uudet asut Scorpionille, Sub-Zerolle ja Frostille.

Aftermathin myötä Mortal Kombat 11:een lisätään myös sarjan aiemmista osista tuttuja, toivottuja peliominaisuuksia. Näitä ovat fanien suosikkiareenat, muun muassa Klassic Dead Pool ja Soul Chamber, sekä Stage Fatalities -lopetukset, joissa käytetään hyväksi areenoiden ympäristöjä. Lisäksi paluun tekee Friendships-ominaisuus, jolla voi tuoda lopetusliikkeisiin lempeyttä ja huumoria.

Uudet areenat, sekä Stage Fatalities ja Friendships -ominaisuudet lisätään ilmaiseksi kaikille Mortal Kombat 11 -pelaajille. Kaikesta lisäsisällöstä näet esimakua alla olevasta galleriasta.

Mortal Kombat 11: Aftermath ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle, Nintendo Switchille ja Stadialle 26. toukokuuta. Samana päivänä saapuvat myyntiin myös kaksi erikoispakettia:

  • Mortal Kombat 11: Aftermath + Kombat Pack Bundle sisältää nimensä mukaisesti Aftermath-laajennuksen sekä kaikki edellisen vuoden aikana Kombat Packissa julkaistut lisähahmot
  • Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection sisältää peruspelin, Kombat Packin lisähahmot sekä Aftermath-laajennuksen

Eternal Klash Skin Pack -sisältyy kaikkien versioiden ennakkotilaisuuksiin. Laajennus ja paketit pitäisivät olla pian ennakkotilattavissa kaikilla alustoilla, paitsi Stadialla, jolle ennakkomyyntiä ei ole tarjolla.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/traileri-pelivideo-ja-kuvagalleria-mortal-kombat-11-saa-massiivisen-laajennuksen-mukana-yllatysvieras-valkokankaalta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit