Palkitut hittipelit Heavy Rain, Beyond: Two Souls ja Detroit: Become Human ilmestyvät PC:lle

Sonyn yksinoikeus on ohi: Quantic Dreamin kehutut tarinapelit ilmestyvät viimeinkin PlayStation-konsoleiden ulkopuolella.

Ranskalaisen pelistudio Quantic Dreamin kehutut tarinallisen seikkailupelit ilmestyvät viimeinkin PC:llä, kertoo Eurogamer. Heavy Rain (2010), Beyond: Two Souls (2013) ja Detroit: Become Human (2018) saapuvat yksinoikeudella Epic Storeen myöhemmin tänä vuonna.

Vielä ei tiedetä, vastaavatko PC:lle saapuvat versiot kahdesta ensimmäisestä alkuperäisiä vai paranneltuja versioita, jotka ilmestyivät PS4:lle vuonna 2016. Tarkempia julkaisupäiviä ei myöskään ole vielä paljastettu.

Viime vuonna julkaistu Detroit: Become Human menestyi melko hyvin ja toi Quantic Dreamille myös palkintoja. Sen julkaisua varjostivat kuitenkin raportit ranskalaisstudion toksisesta työpaikkakulttuurista, joka johti jopa oikeusjuttuun (jonka studio hävisi).

Detroit sai peliarvosteluissa melko lämpimän vastaanoton, mutta myös kritiikkiä. Alta voit lukea Muropaketin arvion pelistä.

Arvostelu: PlayStation 4:n odotettu Detroit: Become Human on kaikesta hyvästä huolimatta pieni pettymys

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/yleinen/palkitut-hittipelit-heavy-rain-beyond-two-souls-ja-detroit-become-human-ilmestyvat-pclle/

Aiheeseen liittyvät artikkelit